1. Ten serwis używa plików cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w waszym urządzeniu końcowym. W każdym momencie możecie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Zaloguj się aby uzyskać dostęp do wszystkich możliwości oferowanych przez społeczność BabaGra.pl.

    Po zalogowaniu możesz zakładać na forum tematy, odpowiadać w istniejących wątkach oraz korzystać z wielu innych opcji!
    Aby zalogować się na tym forum możecie wykorzystać Wasze istniejące konto na FaceBook, Twitter lub Steam.
    Wiadomość ta zniknie po zalogowaniu.

DISCORD Babagra.pl

Temat w 'Informacje dotyczące pozostałych gier DBG' zaczęty przez Kinya, 29 Lis 2013.

  1. Kinya

    Kinya TurboGroszka Staff Member

    Dołączył:
    28 Cze 2009
    Wiadomości:
    5,347
    Otrzymane polubienia:
    354
    Ostatnio edytowane: 8 Kwi 2016
  2. Kociamafia

    Kociamafia Czerwony Październik

    Dołączył:
    29 Lip 2013
    Wiadomości:
    935
    Otrzymane polubienia:
    269
    Dziękujemy ^^


    Przy zmianie kanału wyświetla się: "channel maxfamily reached"
     
  3. Kinya

    Kinya TurboGroszka Staff Member

    Dołączył:
    28 Cze 2009
    Wiadomości:
    5,347
    Otrzymane polubienia:
    354
    ok sprawdzę ;)
     
  4. Pikiel

    Pikiel Administrator Staff Member

    Dołączył:
    28 Cze 2009
    Wiadomości:
    383
    Otrzymane polubienia:
    4
    Bo probojesz wejsc na cos co nie jest kanalem. Powiedzmy ze fixed.
    Kanaly na ktore rozmawiac sa podefiniowane per gra. Sama gra ktora widnieje na liscie nie jest kanalem do ktorego mozna dolaczyc.
     
  5. Kociamafia

    Kociamafia Czerwony Październik

    Dołączył:
    29 Lip 2013
    Wiadomości:
    935
    Otrzymane polubienia:
    269

    "<21:03:45> channel maxfamily reached
    <21:03:47> channel maxfamily reached
    <21:03:48> insufficient client permissions (failed on i_channel_join_power)"


    Nieważne czy klikany jest kanał czy podkanał. Teamspeakowa kobietka mówi "Insufficient permissions" - Jakbym nie miał dostępu.

    ^^'
     
  6. Balrogos

    Balrogos Naczelny Maruda

    Dołączył:
    5 Wrz 2013
    Wiadomości:
    1,191
    Otrzymane polubienia:
    137
    advanced> max family users zmien na unlimited
    dla domyslnej grupy musisz zmienic join_power na wartosc ktora jest rowna low wieksza wartosci needed join power dla kanalu.
     
  7. Kinya

    Kinya TurboGroszka Staff Member

    Dołączył:
    28 Cze 2009
    Wiadomości:
    5,347
    Otrzymane polubienia:
    354
    przepraszam rano to rozwiąze, prowadze rajd teraz i nie mogę się tym zająć :(
     
  8. Pikiel

    Pikiel Administrator Staff Member

    Dołączył:
    28 Cze 2009
    Wiadomości:
    383
    Otrzymane polubienia:
    4
    Fixed, powinno dzialac.
     
  9. Kociamafia

    Kociamafia Czerwony Październik

    Dołączył:
    29 Lip 2013
    Wiadomości:
    935
    Otrzymane polubienia:
    269
    Działa jak złoto. Dziękować.
     
  10. Kinya

    Kinya TurboGroszka Staff Member

    Dołączył:
    28 Cze 2009
    Wiadomości:
    5,347
    Otrzymane polubienia:
    354
    Dobra, wkurzyła mnie firma hostingowa więc postanowiłam przerzucić się na darmowy DISCORD

    To link do mojego serwera, ale kazdy moze zalozyć swój.
    https://discord.gg/0vKPgamDgDMKPblO

    Nie musicie nic instalować, chociaż zainstalowanie apki daje Wam większe możliwości ustawień.
    Jak na razie wszystko dziala bez zarzutu ;)
     
    Ostatnio edytowane: 8 Kwi 2016
  11. VintageMan

    VintageMan [KAIN]

    Dołączył:
    2 Sie 2013
    Wiadomości:
    440
    Otrzymane polubienia:
    104
    Zagląda do Ciebie ktoś czasami? Korzystałem raz z chopakami (z tego forum) i jestem pozytywnie zaskoczony.
     
    Last edited by a moderator: 8 Kwi 2016
  12. Kinya

    Kinya TurboGroszka Staff Member

    Dołączył:
    28 Cze 2009
    Wiadomości:
    5,347
    Otrzymane polubienia:
    354
    Nie rozumiem o co chodzi?
    Na teamspeaku zawsze ktos był, ale ze mnie dostawca wkurzył i od jakiegos czasu myslalam o discord, to w końcu postanowiłam się przenieść. Tutaj moze byc inaczej, bo system jest darmowy, ma te same funkcje albo i więcej co TS i kazdy moze sam sobie serwer w 30 sekund postawic. Jakby co to ustawilam opcje ze aby gadać trzeba miec zweryfikowany mail.
    I jedno warto pamietac, jesli korzystacie z discorda przez stronę to nie ma 70% opcji, ale po sciagnieciu aplikacji jest mnóstwo możliwości w ustawieniach.
     
  13. Nukemski

    Nukemski Znawca

    Dołączył:
    25 Maj 2014
    Wiadomości:
    114
    Otrzymane polubienia:
    12
     
  14. Nukemski

    Nukemski Znawca

    Dołączył:
    25 Maj 2014
    Wiadomości:
    114
    Otrzymane polubienia:
    12
    Kliknąłem i tyle mogę zrobić. :(((((((

    Ps. Jak pingi? Ktoś mierzył?
     
  15. Wabciu

    Wabciu Ciagle wracam...

    Dołączył:
    12 Sie 2013
    Wiadomości:
    516
    Otrzymane polubienia:
    168
    jak tam z discordem? link jest przedawniony wiec nie mozna wejsc.
     
  16. Wabciu

    Wabciu Ciagle wracam...

    Dołączył:
    12 Sie 2013
    Wiadomości:
    516
    Otrzymane polubienia:
    168
    Czyli nie ma już discorda? :p
     
  17. Kinya

    Kinya TurboGroszka Staff Member

    Dołączył:
    28 Cze 2009
    Wiadomości:
    5,347
    Otrzymane polubienia:
    354
Sprawdźmy, czy nie jesteś botem...:
Draft saved Draft deleted

Podziel się ze znajomymi