1. Ten serwis używa plików cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w waszym urządzeniu końcowym. W każdym momencie możecie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Zaloguj się aby uzyskać dostęp do wszystkich możliwości oferowanych przez społeczność BabaGra.pl.

    Po zalogowaniu możesz zakładać na forum tematy, odpowiadać w istniejących wątkach oraz korzystać z wielu innych opcji!
    Aby zalogować się na tym forum możecie wykorzystać Wasze istniejące konto na FaceBook, Twitter lub Steam.
    Wiadomość ta zniknie po zalogowaniu.

Revelation Online

Temat w 'Revelation Online' zaczęty przez Archax, 24 Lip 2016.

  1. ghoulas

    ghoulas Panzer vor!

    Dołączył:
    4 Paź 2015
    Wiadomości:
    73
    Otrzymane polubienia:
    22
    CBT startuje jutro o 15 CET i bedzie 1 europejski serwer i 1 amerykanski.
     
  2. Archax

    Archax Poszukiwacz wiedzy

    Dołączył:
    20 Cze 2015
    Wiadomości:
    648
    Otrzymane polubienia:
    77
    Q.Q czemu nie 3h później
     
  3. ghoulas

    ghoulas Panzer vor!

    Dołączył:
    4 Paź 2015
    Wiadomości:
    73
    Otrzymane polubienia:
    22
    Też juz szukam wymowki zeby się z roboty wczesniej zerwać :D
     
  4. Archax

    Archax Poszukiwacz wiedzy

    Dołączył:
    20 Cze 2015
    Wiadomości:
    648
    Otrzymane polubienia:
    77
    no u mnie jedyna jaka zadziała to zwolnienie od lekarza, ale i tak już mam 3 zaległe laborki jak mnie znowu na trzech nie będzie to źle to widzę.
     
  5. Fenji

    Fenji Moderator

    Dołączył:
    4 Sie 2015
    Wiadomości:
    197
    Otrzymane polubienia:
    36
    Kinya lubi to.
  6. Yetus

    Yetus Świeżak

    Dołączył:
    9 Wrz 2015
    Wiadomości:
    26
    Otrzymane polubienia:
    2
    Witam. Czy ktoś ma jeszcze problem z ts podczas gry w revelation? Wygląda to tak ze musze się przełączać między oknami. Czyli gram gram pauza przełaczam się na ts, odpowiadam i znowu do gry. Wszystkie podpowiedzi mile widziane.
     
  7. Archax

    Archax Poszukiwacz wiedzy

    Dołączył:
    20 Cze 2015
    Wiadomości:
    648
    Otrzymane polubienia:
    77
    Uruchom jako administrator.
     
  8. ghoulas

    ghoulas Panzer vor!

    Dołączył:
    4 Paź 2015
    Wiadomości:
    73
    Otrzymane polubienia:
    22
    Po pierwsze sprawdz czy przypadkiem s laucherze My.com nie masz włączonej opcji vice chat in game. jesli nie to wejdz sobie w konfiguracje mikrofonu i odznacz Zezwalaj i nadaj priorytet. Na ponizszym obrazku masz te opcje zaznaczone.

    Opcje w laucherze my.com masz u góry:

    P.S. Kinia jestem forumowym noobem jak mozesz połacz posty pliz.
     

    Attached Files:

    Last edited by a moderator: 10 Lis 2016
    Kinya lubi to.
  9. Yetus

    Yetus Świeżak

    Dołączył:
    9 Wrz 2015
    Wiadomości:
    26
    Otrzymane polubienia:
    2
    Cześć. Dzięki Kobeni. Działa
     
  10. ghoulas

    ghoulas Panzer vor!

    Dołączył:
    4 Paź 2015
    Wiadomości:
    73
    Otrzymane polubienia:
    22
    Świetnie ciesze się ze pomogło.

    Szkoda że gra się nie zaczęła a już się zaczyna polska drama. Przykro mi i smutno. Ech aż się człowiek zaczyna zastanawiać czy znów nie pograć w international :(
     

Podziel się ze znajomymi