Pamiętacie event Wielkanocny w H1Z1? W skrócie: tona błędów, stresu, frustracji i bałaganu. I aby uniknąć ewentualnych problemów z kolejnym eventem, tym razem twórcy gry postanowili przeprowadzić pewne testy.

System eventów jest sposobem na dostarczenie zaplanowanych i unikalnych wydarzeń z podziałem na regiony, Dodatkowo, korzystając z tego systemu, możemy automatycznie przyznać graczom nagrody za osiągnięcie postawionych przez nich celów!

System eventów został przeprojektowany i wymaga dużych testów zanim twórcy H1Z1: King of the Kill stwierdzą, że wszystko działa jak powinno.

‼️‼️‼️ AKTUALIZACJA [sobota 05.10]‼️‼️‼️‼️
 
Swagnum Opus Event został już udostępniony we wszystkich regionach. Godziny znajdziecie poniżej.

Za uczestnictwo w Swagnum Opus Event będzie można otrzymać dwie nagrody:

  • Air Guitar emotka za rozegranie jednego meczu Swagnum Opus:

  • Skórka Swagnum Opus na spadochron dla zwycięzcy meczu eventowego:

Chcecie zdobyć te nagrody?

Aby dołączyć do meczu w Menu wybierzcie Play, a następnie przycisk Events. Po jego naciśnięciu zobaczycie listę meczy i o której się one zaczynają. Mecze zaczynać się będą co 20 minut, ale aby uniknąć niekończącej się kolejki, powinniście dołączyć do nich z 5-10 minut wcześniej.

Swagnum Opus Event dostępny będzie od 6 do 10 października w następujących godzinach:

  • Australia: 6:00PM – 10:00PM AEDT / 12:00AM – 4:00AM PDT
  • Azja/Pacyfik: 6:00PM – 10:00PM JST / 2:00AM – 6:00AM PDT
  • Europa: 18:00 – 22:00 CEST
  • Ameryka Południowa(SA): 6:00PM – 10:00PM BRT / 2:00PM – 6:00PM PDT
  • Ameryka Północna [NAWest]: 4:00PM – 8:00PM PDT
  • Ameryka Północna [NAEast]: 7:00PM – 11:00PM EDT

Zasady Swagnum Opus

  • Wszyscy gracze pojawiają się w świecie z bronią Swagnum, bardzo potężną rewolwerem, która jednym strzałem (nawet w pancerzu) zabija przeciwnika;
  • Każdy gracz zaczyna tylko z jednym (1) pociskiem!
  • Więcej pocisków można zdobyć ze zrzutów samolotowych, których ilość specjalnie na potrzeby tego meczu została znacznie zwiększona, a dodatkowo oznaczają je złote słupy światła;
  • W każdym zrzucie można znaleźć maksymalnie 6 naboi i żadnych innych łupów;
  • Pociski można także zdobyć z ciał zabitych graczy;
  • Zabójstwa dokonane Swagnum wystrzelą specjalne złote fajerwerki;
  • Jedyna inna broń, jaką będzie można znaleźć na mapie będzie Kusza, ale jej amunicją będą strzały z fajerwerkami;
    • Strzały te uruchomia malutkie fajerwerki, kiedy uderzą w cel, albo też wybuchną w powietrzu jeśli w nic nie uderzą;
    • Długi czas przeładowywania i niska wydajność powodują, że jest to raczej broń zapasowa podczas gdy gracz oszczędza amunicję Swagnum;
  • Jedyne pojazdy pojawiające się na mapie to ATV;
  • Pierścień gazowy ograniczający pole rozgrywki, zmniejsza się bardziej agresywnie niż zwykle;
  • Każda śmierć w tym trybie spowoduje wystrzał fajerwerków z ciała upadłego;
  • Czas meczu: zachód słońca.

Udało się Wam zdobyć już te nagrody?

 

P.S. Nie zapomnijcie polubić BabaGra.pl na FB.  Na stronie znajdziecie także opis innych gier z trybem Battle Royale, jak i wielu gier z gatunku survivali. Może coś Was zainteresuje ?